Beauty Voordeelpas

Beautyvoordeelpas maakt bezoek aan PUUR schoonheidssalon nog leuker!

Online aankopen doen. Wehkamp, Zalando of Mediamarkt u hebt vast wel eens íets via een webwinkel gekocht. Met de Beautyvoordeelpas van Bali Beauty Care geniet u voordeel op alle online aankopen waardoor u meer en vaker producten en diensten bij ons kunt afnemen.

Beautyvoordeelpas.nl is aangesloten bij meer dan 2300 webwinkels. Dus of het nu gaat om de aankoop van een paar schoenen of om het afsluiten van een autoverzekering, het voordeel is snel behaald!

 

Hoe werkt het?

Op de pas staat een code waarmee u op www.beautyvoordeelpas.nl een profiel aanmaakt gekoppeld aan PUUR schoonheidssalon. Via dit persoonlijke profiel kunt u bij meer dan 2300 verschillende webwinkels shoppen. U bouwt met al uw online aankopen een tegoed op. Dit credit kan op ieder moment worden uitgekeerd en kunt u bij ons besteden. U ziet uw persoonlijk tegoed onder het kopje ‘cashback’. Als u op uitbetalen drukt, staat binnen 48 uur het saldo bij ons op de bankrekening. En kunt u met een voucher uw tegoed bij ons innen met de aanschaf van een product of behandeling.